Ballerups grimmeste bygning?

atea

Vi har jo før her på bloggen diskuteret knap så vellykket arkitektur, og nu er det vist på tide at være ude med riven igen.

Dette værk har jeg godt nok ikke kunne finde arkitekten på (hvis det var mig ville jeg også skjule mig godt!), men taget i betragtning at det findes i det særdeles rædselsfulde kontorkvarter i Ballerup, som er planlagt efter den ondeste (i ordets egenlige betydning) 70’er planlægning – som får Ørestadens forblæste mellemrum til at ligne menneskelige oaser – må man sige at det er en evne i sig selv at skille sig ud i den grimme retning.

Jeg ved ikke om det blot er undertegnede der har det lidt svært ved den ægyptisk tempel inspiration, men eksemplet her må få visse personer i Ballerup kommune til at bande over ikke at have lavet hårdere lokalplaner!

Det værste er at det garanteret ikke har været det billigste byggeri. Arkitekten har i hvert fald gjort sit for at få det til at virke ‘majestætisk’…
(men vi ved jo alle at Mærsk skal begraves under operaen, den dag han ikke længere er blandt os. Så der er ikke behov for flere mausoleer 🙂 )

Dette indlæg blev udgivet i Arkitekt, Danmark, Grim og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Ballerups grimmeste bygning?

  1. WOW – er det mon Kim Utzon? tsktsk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s