Mon der bliver legoklodser i Rødovre?

De hollandske arkitekter MVRDV og den danske tegnestue ADEPT har åbenbart mere tilfældes end at de staver deres 5-bogstavs-navn med STORT. Sammen har de vundet en konkurrence om et biligbyggeri af den højere slags i Rødovre.

Projektet er jo en tydelig videreførelse af MVRDV’s årlange klods-mani, som der jo både er blevet realiserede og ikke realiserede projekter ud af.

Men det er faktisk ikke så meget projektet jeg her vil sætte fokus på, men det sjove fact at på debatten på Ingeniørens hjemmeside, er der en som har gjort opmærksom på at projektet er lavet i samarbejde med developeren Brainstones Developement.

Christian Correll som er ejer af Brainstones blev d. 4/11-08 hevet gennem hele møllen i DR’s Kontant. Dagen efter kunne man læse følgende nyhed på DR’s hjemmeside.

Så må vi jo se om legoklodserne bliver til noget, og om arkitekterne stadig har mod på at samarbejde med Brainstones (som i sidste øjeblik vist nok blev solgt til konen), efter det også kom frem at de bla. skylder Lundgaard Tranberg 4 mio. kr!

Men i mellemtiden kan man jo altid nyde de flotte billeder 😉

Dette indlæg blev udgivet i Arkitekt, Danmark, Konkurrence, Netherland og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s